Image Alt

Op ons kunt u bouwen

In maart 2021 zijn wij – Sam Stins en Janwillem van Vledder – vol ambitie en passie gestart met Hutton Geotechniek: een onafhankelijk geotechnisch onderzoeks- en adviesbureau. Hoewel we nog maar recent gestart zijn als ondernemer hebben we al ruim 20 jaar ervaring in het vak. Vol enthousiasme en met alle benodigde kennis in huis gaan we bij alles wat we doen voor kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.

Hutton Geotechniek – (advies)werkzaamheden waarop u kunt bouwen.

Sonderen: de basis van ons werk

Sonderen is een snelle en betrouwbare manier om onder andere de draagkracht van de bodem te bepalen.

Bij Hutton Geotechniek houden we ons voornamelijk bezig met de uitvoer van geotechnisch grondonderzoek zoals sondeer- en boorwerkzaamheden. Alle diensten en advieswerkzaamheden die hieraan gerelateerd zijn pakken we daarnaast ook op.

Onze kwaliteit

Wat we doen, doen we ook goed. Kwaliteit vinden we erg belangrijk en streven we in alles na. Dit houdt het volgende in:

Vierkante_afbeelding1_Light
Vierkante_afbeelding1_Light
Vierkante_afbeelding1_Light
Vierkante_afbeelding1_Light
Vierkante_afbeelding1_Light

We voeren onze werkzaamheden uit volgens vastgestelde normen;

We kalibreren en reviseren onze (meet)apparatuur altijd tijdig;

We beschikken over de meest actuele kennis en ervaring;

We blijven innoveren binnen ons vak;

We werken alleen samen met deskundige, betrouwbare partners en leveranciers.

Hier doen we het voor

Onze klanten in binnen- en buitenland kunnen op ons bouwen én vertrouwen. We zijn te herkennen aan onze kwaliteit en onze klanten weten dat Hutton Geotechniek hét adres is voor geotechnische onderzoeks- en advieswerkzaamheden in de breedste zin van het woord.

Als geotechnisch onderzoeks- en adviesbureau helpen we u graag met al uw vraagstukken. Het kan ons daarbij niet complex genoeg zijn want we houden wel van een uitdaging! Niets is onmogelijk en als er geen gepaste oplossing lijkt te zijn dan zoeken we er één.

Hutton Geotechniek – voor als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige geotechnische onderzoeks- en advieswerkzaamheden!