Image Alt

Werkwijze

Bij Hutton Geotechniek zetten we graag dat stapje extra en doen we standaard net wat meer dan de rest. Wat is de aanleiding en het doel van uw aanvraag? Als we dat weten kunnen we veel specifieker bepalen wat u nodig heeft. Soms is dit net wat meer, minder of zelfs wat anders dan u heeft aangevraagd. We gaan het gesprek met u aan, leveren maatwerk en voeren alles zo efficiënt en snel mogelijk uit.

Kwaliteit, efficiëntie en snelheid

Bij projecten kijken we ook altijd verder; we doen niet simpelweg wat u van ons vraagt (tenzij u dat wilt). We maken een plan op maat en denken mee zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Begaanbaarheid en toegankelijkheid

We kennen ons materieel als geen ander en weten precies waar we welke machines in kunnen zetten. Om er zeker van te zijn dat we op uw locatie zonder problemen aan de slag kunnen voeren we waar mogelijk van tevoren een digitale terreinverkenning uit. Dit helpt ons om de begaanbaarheid en toegankelijkheid van de locatie te bepalen. De gegevens van de digitale terreinverkenning verwerken we in de offerte.

Als we twijfelen over de begaanbaarheid en toegankelijkheid van een locatie kunnen we in overleg een inspectie van de locatie uitvoeren. Zo kunnen we het uitvoeringsplan haalbaar en kostenefficiënt houden.

Flexibel en snel

Geotechnisch grondonderzoek en/of advieswerkzaamheden maken vaak deel uit van een groter geheel. Dit kan bijvoorbeeld de bouw van een woning zijn of de aanleg van een nieuwe spoorlijn. Bij dit soort projecten is er vaak sprake van een krappe planning. Of het nu om grote of kleine projecten gaat, we begrijpen dat de planning voor u als klant belangrijk is en daarmee ook voor ons. Daarom stellen we onszelf flexibel op en zetten we graag een stap extra waar dat nodig en mogelijk is. Per project maken we een maatwerk projectplanning die we nauwgezet opvolgen. Onze instelling is hierbij altijd: afspraak is afspraak!

Online meekijken

Onze truck is volledig digitaal ingericht en dit draagt bij aan de efficiëntie van onze projectuitvoeringen. De truck is voorzien van een webcam voor online meetings vanaf de werkplek. Verder is de computer voorzien van drie schermen; zo kunnen we vanuit de truck contact opnemen met u als klant en ons scherm delen. Zo kan u direct online met de veldwerkzaamheden meekijken. Is het onderzoek zo voldoende? Kloppen de filterinstellingen? U kijkt live mee en zo kunnen we alles direct vanuit het veld met u regelen. Zo lopen we geen risico dat we later terug moeten met de truck voor meerwerk.